exporta1

Deventer Exportstad van het Oosten!

MKB Deventer helpt leden verder op het gebied van export. Dit onder meer met bijeenkomsten over exportstimulering en door praktische coaching bij het inventariseren van exportkansen en het uitwerken van concrete actieplannen door het Exportbureau Trade Office van MKB Deventer.

MKB Deventer partner programma GO4export


MKB Deventer is partner van de provincie Overijssel bij de uitvoering van het exportprogramma GO4export.nl. Hierdoor kunnen leden gebruik maken van de GO4export voucher van OostNL. Met als resultaat dat in 4 jaar tijd Deventer bedrijven gemiddeld 3,6 exportland hebben toegevoegd aan hun landenportefeuille. Daar doen we het voor: onze leden laten groeien!

Sluit ook aan bij MKB Deventer en groei mee! Bel Erik de Boer (06 542 419 14) voor meer informatie of een intakegesprek. Heb je een idee ter versterking van de exportkracht van Deventer? Wij horen het graag en brengen dit voor jou verder.

-> Bekijk de deelnemende exportbedrijven uit Deventer: www.madeindeventer.com
-> Bekijk wie vanuit Deventer naar welk land exporteert: www.exportdeventer.nl

Meer dan 200 exportbedrijven in Deventer


Ruim 200 Deventer bedrijven exporteren naar het buitenland. MKB Deventer weet welke bedrijven dit zijn, wat ze naar welke landen exporten en welke ambities ze voor de toekomst hebben. MKB Deventer makelt en schakelt hierin. We stimuleren het contact en kennisoverdracht tussen onze leden, informeren actief over de provinciale - en landelijke ontwikkelingen, brengen continuïteit in de exportactiviteiten en zorgen via het binnenhalen van exportsubsidies voor funding van ambities.

  

Ook in 2020 organiseert MKB Deventer exportbijeenkomsten, landenworkshops en handelsmissies voor leden. Aanmelden kan via de agenda!

 

 

 


 
onderkant-banner-skyline-deventer